הצוות

האולימפיאדה הישראלית במדעי המחשב מאורגנת על ידי אוניברסיטת תל אביב, האוניברסיטה הפתוחה ומשרד החינוך ובסיוע היחידה לנוער שוחר מדע.

ראש פרויקט האולימפיאדה הישראלית

ד"ר דוד גינת

ראש קבוצת מדעי המחשב בחוג להוראת המדעים באוניברסיטת תל אביב. עומד בראש פרויקט האולימפיאדה הישראלית מאז 1997.

מאמנים

אורן בקר

סטודנט לדוקטורט במתמטיקה באוניברסיטה העברית. ייצג את ישראל כמתחרה באולימפיאדה הבינלאומית בשנים 2003 ו־2004. מאמן באולימפיאדה מאז 2009.
יונתן מושיוב

סטודנט לדוקטורט במדעי המחשב באוניברסיטה העברית. ייצג את ישראל כמתחרה באולימפיאדה הבינלאומית בשנים 2003-2005. מאמן באולימפיאדה מאז 2011.
ניר לביא

סטודנט למתמטיקה ולמדעי המחשב באוניברסיטה העברית. מאמן באולימפיאדה מאז 2013.
חנית גלילי

סטודנטית לתואר שני בהוראת המדעים בחוג לחינוך מתמטי, מדעי וטכנולוגי באוניברסיטת תל אביב. מאמנת באולימפיאדה מאז 2015.

חברי סגל נוספים

ד"ר אלה צור

חברת סגל במחלקה למתמטיקה ולמדעי המחשב באוניברסיטה הפתוחה.
הילה קדמן

מורה למדעי המחשב. נציגת משרד החינוך באולימפיאדה.
Print this pagePin on PinterestShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on Facebook